4 Ιδέες Διακόσμησης από εκπληκτικά τηλεοπτικά καλοκαιρινά σπίτια


4 Ιδέες Διακόσμησης από εκπληκτικά τηλεοπτικά καλοκαιρινά σπίτια

Πολυτελή, εκπληκτικά τηλεοπτικά σπίτια, τα οποία προκαλούν τον αμφιβληστροειδή μου και σκέφτηκα να περιγράψω την διακόσμηση τους, γράφοντας 4 ιδέες διακόσμησης από τις οποίες μπορούμε να εμπνευστούμε, όταν θέλουμε να δώσουμε στους χώρους μας καλοκαιρινή,resort style,lux αίσθηση…

riviera by the pool art print Illustrated by Cat Seto

Η Ριβιέρα είναι γεμάτη από πολυτελείς τοποθεσίες, από την όπερα της Νίκαιας μέχρι το Grand-Hôtel du Cap-Ferrat, πέντε αστέρων.
Το πιο πλούσιο από όλα είναι το σπίτι του χαρακτήρα της Julia Stiles Georgina, της χήρας ενός σκιερού δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία στην τηλεοπτική σειρά Riviera του Sky Atlantic.

Το Château Diter και δεν είναι τόσο ιστορικό όσο φαίνεται. χτίστηκε μόλις πριν από μια δεκαετία από έναν Γάλλο επιχειρηματία που το ονόμασε σύμφωνα με το όνομα του και βρίσκεται στην καρδιά της Côte d'Azur.
Οι εσωτερικές κτιστές καμάρες δίνουν την μεγαλοπρέπεια ενός παλατιού 

#1Η αίσθηση του εξωτερικού περιβάλλοντος 

Μέσα από τα τεράστια μαύρα περίτεχνα κουφώματα είναι διάχυτη σε όλα τα εσωτερικά καθιστικά του σπιτιού, γεγονός που παραπέμπει σε παραθεριστικό, παλιό ,αρχοντικό σπίτι με εσωτερικές αυλές και αίθρια
η διακόσμηση χαρακτηρίζεται κλασική και είναι πλημυρισμένη από έργα τέχνης και πίνακες ζωγραφικής. 

Τα καθιστικά αποτελούνται από διαφορετικά κλασικά έπιπλα που συνδυάζονται, δεν υπάρχει καθόλου η αίσθηση σετ. 
Όλα τα αντικείμενα από μόνα τους είναι περίτεχνα και βαριά ,αλλά η συνολική εικόνα «φαίνεται» άνετη, όχι μπουκωμένη,  καθώς διατηρούνται βασικές αρχές αναλογίας και συμμετρίας, στις κλίμακες, στην τοποθέτηση και στην απόσταση μεταξύ επίπλων, διακοσμητικών, φωτιστικών και χαλιών.

#2 Το λαμπερό κρεβάτι αποτελεί ένα γλυπτό έργο τέχνης ακολουθώντας το πολυτελές στυλ όλης της κατοικίας. 

Πολυέλαιος, πίνακες ζωγραφικής και γλυπτά, γύψινες εσοχές και προεξοχές στους τοίχους, το κρυφό κουρτινόξυλο το όποιο βρίσκεται όσο πιο ψηλά είναι εφικτό ,συνθέτουν την αριστοκρατική,chic με πολλές διακοσμητικές λεπτομέρειες εικόνα.

Τηλεοπτική σειρά θρίλερ κατασκοπείας του BBC The Night Manager

Οι σκηνές γυρίστηκαν στην παραθεριστική του ιδιοκτησία στη Μαγιόρκα

La Fortaleza, ένα φρούριο του 17ου αιώνα και λέγεται ότι είναι το πιο ακριβό ακίνητο της Ισπανίας. 
Στον The Night Manager, το θεαματικό τουριστικό αυτό θερετρο είναι το κέφι του «χειρότερου ανθρώπου στον κόσμο» - του δισεκατομμυριούχου έμπορου όπλων Richard Roper, που παίζει ο Hugh Laurie

#3 Το τεράστιο σαλόνι-καθιστικο 

Φαίνεται ακόμα πιο μεγάλο με καναπέδες σε λευκό και μπλε σκούρο χρώμα, cozy και άνετοι σε συνδυασμό με έπιπλα ανοιχτόχρωμα σε φυσικό τόνο ξύλου. 
Μαξιλάρια πολλά και διάφορα με κλασικές ρίγες μπλε και άσπρες, κουρτίνες αέρινες λευκές ,γλυπτά σε στήλες από plexi-glass,μπολ και σκαμπό-τραπέζια κεραμικά συμπληρώνουν την τέλεια, χαλαρή,απέριττη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.

 #4 Στο υπνοδωμάτιο ο πέτρινος τοίχος.

Το λιτό ξύλινο κρεβάτι, το όποιο είναι η κεντρική μονάδα
το θέμα και οι ρίγες συνθέτουν την εικόνα μιας δροσερής, πολυτελούς μέσα στην απλότητα της κρεβατοκάμαρας, η οποία θα μπορούσε να αποτελεί ένα δωμάτιο-σουίτας ξενοδοχείου.   

Pente Studio Build Your Own Business Scenario In Architecture & Art - 6947773063

5 ιδέες για να διαχωρίσετε έναν ενιαίο χώρο