4 Βήματα για να Ανανεώσουμε το Σπίτι μας Χωρίς Έξοδα

4 Βήματα για να Ανανεώσουμε το Σπίτι μας Χωρίς Έξοδα


 Κι όμως υπάρχουν τρόποι να ανανεώσουμε το σπίτι μας χωρίς έξοδα και μάλιστα να μπορούμε να το κάνουμε συχνά…με απλά βήματα.

Midnight in Paris (2011)

Στρέφουμε τα έπιπλα προς τις μπαλκονόπορτες

1.Αναδιάταξη επίπλων. 

Κάθε εποχή επανεξετάζουμε την διαρρύθμιση  γιατί όπως λέω γραφικά, πάντα υπάρχει ένας ακόμα τρόπος να ανακαλύψουμε...
Διάσπαση των σετ επίπλων
Για έξτρα ανανέωση όμως, θα διασπάσουμε τα σετ επίπλων. 
Δηλαδή θα βάλουμε την καρέκλα της τραπεζαρίας, εκείνη την επιπλέον που δεν κάθεται κανείς στην καθημερινότητα,- πάρα μόνο όταν έχουμε πολλούς καλεσμένους-, στο γραφείο ή στην είσοδο μας ή όπως φανταζόμαστε ότι θα είναι ενδιαφέρον. 
Θα εκπλαγείτε με την ανανέωση που θα σας προσφέρει μια τόσο απλή κίνηση…
Γωνίες με ομάδες παρόμοιων αντικειμένων

2.Δημιουργούμε γωνίες με ομάδες παρόμοιων αντικειμένων ,με ό,τι ήδη έχουμε στο σπίτι μας .


Η ομοιότητα τους μπορεί να έχει σχέση με το χρώμα, το σχέδιο,την φόρμα.
Γλάστρες με φυτά, διακοσμητικά, γλυπτά, πίνακες ζωγραφικής, βιβλία, μαξιλάρια κλπ 
Γλάστρες με φυτά

3. Επιμελούμαστε και σκηνοθετούμε ξανά τον φωτισμό του χώρου μας. 

Μοιράζουμε με άλλο τρόπο επιδαπέδια φωτιστικά, επιτραπέζιες λάμπες, λαμπατέρ
Ο φωτισμός είναι πολύ σημαντικός και φωτίζοντας έναν τοίχο ,ή μια γωνία σκοτεινή ,όχι μόνο ανανεώνεται, αλλά μπορεί να δείξει πιο άνετος και μεγάλος, από ότι είναι στην πραγματικότητα.

Σκηνοθετούμε ξανά τον φωτισμό του χώρου μας

4.Η Φίνα Λεπτομέρεια Του Στυλ .

Αποκωδικοποιούμε το προσωπικό μας στυλ, για το δικό μας σπίτι . 
Έχουμε πληθώρα εικόνων χώρων που μπορούμε να κοιτάμε ώρες και να μας αρέσουν, να μας αρέσουν πολύ …Τι είναι όμως αυτό που μας ελκύει ακριβώς? 
μήπως είναι τα χρώματα, μήπως είναι οι λεπτομέρειες, το χαλί, τα μαξιλάρια η μήπως είναι εκείνο το έπιπλο design που το έχουμε δει, ξαναδεί και μάλλον το έχουμε ερωτευτεί?
Ακόμα κι εγώ η ίδια που είμαι επαγγελματίας ,ομολογώ ότι ερωτεύομαι συνεχώς νέα αντικείμενα
Παρόλα αυτά να σας πω ,ότι όλες οι φωτογραφίες ή βιτρίνεςκαταστημάτων που βλέπουμε έχουν σκηνοθετηθεί με τέτοιο τρόπο για να αναδεικνύουν τα έπιπλα, φωτιστικά, διακοσμητικά προς πώληση και όχι τους χώρους που θα τα υποδεχτούν.
Original Design
 Οπότε την επόμενη φορά που θα θελήσουμε να κάνουμε κάποια αγορά για το σπίτιμας ,κυρίως επίπλου , για να έχουμε εξ ορισμού τις παραπάνω επιλογές και να ανανεώνουμε συχνά και χωρίς έξοδα τον χώρο μας. Εμπιστευόμαστε την γνώμη κάποιου πραγματικά ειδικού για να δημιουργήσουμε ένα έπιπλο που μας αντιπροσωπεύει και λειτουργεί για τις ανάγκες του δικού μας σπιτιού ή προτιμούμε original design έπιπλα και λέμε όχι σε δήθεν οικονομικά πακέτα ταιριαστής επίπλωσης για όλο το σπίτι.
 Καλύτερα να έχουμε υπομονή, όταν συγκεντρώσουμε κάποιο ποσό και κάνουμε σχετική έρευνα ,να αγοράσουμε ένα έπιπλο που όπου και να το επανατοποθετήσουμε θα ανανεώνει και μόνο του τον χώρο, παρά πολλά όχι επιτυχημένα imitations σε σετ και αδιάφορα που θα χρειάζεται να πληρώνουμε συνέχεια ,γιατί βαριόμαστε, δεν λειτουργούν ή για το κάτι απροσδιόριστο που θα λείπει…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια