3 συμβουλές πριν να βάλετε το σπίτι στην airbnb


3 συμβουλές πριν να βάλετε το σπίτι στην airbnb


Στο εξωτερικό πολλά χρόνια τώρα, λειτουργεί αυτή η ψηφιακή αγορά υπηρεσιών για κατάλυμα διαμονής.

Στην Ελλάδα όπου ενδείκνυται ως τουριστικός προορισμός όλο τον χρόνο, για κάποιους από εσάς, που ίσως σκέφτεστε να διαθέσετε το σπίτι/ακίνητο σας για κάποιο έξτρα ή βασικό εισόδημα έχω 3 βασικές συμβουλές να σας δώσω ,γιατί ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλά σπίτια ήδη διαθέσιμα στην Airbnb

1.Δεν είναι όλα τα ακίνητα κατάλληλα για αυτήν την χρήση, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι δεν θα αποφέρουν το ανάλογο έσοδο που περιμένετε. 

Πριν να κάνετε την κίνηση, ρωτήστε κάποιον για την αξιοποίηση του ακινήτου σας. 

Συνοπτικά θα σας πω ότι εξαρτάται από την θέση, το μέγεθος, την δυνατότητα ζήτησης και προσφοράς ακινητων στην περιοχή σας.

2.Ταυτοτητα,ταυτότητα,ταυτοτητα.

Ο,τι είδους ανακαίνιση, πρέπει να κάνετε, μικρή ή μεγάλη στα πλαίσια του ανταγωνισμού, το συγκριτικό πλεονέκτημα σας θα είναι ότι επιβάλλεται ως τελικό αποτέλεσμα, να έχει χαρακτηριστικά στην διαμόρφωση και στην διακόσμηση  του οικοδεσπότη, δηλαδή αυτά τα έπιπλα,  τα αντικείμενα,  το μπαλκονάκι που αντιπροσωπεύουν εσάς , την ιστορία και το σενάριο σας, σε μια έκδοση αναβαθμισμένου, όχι απαραίτητα ακριβού design .

Αποστειρωμένα, ξενοδοχειακά ,ανακαινισμένα σπίτια δεν αποφέρουν το ανάλογο κέρδος, γιατί αυτό ακριβώς δεν ψάχνουν οι επισκέπτες-πελάτες της Airbnb.

3.Η διαχείριση του σπιτιού διαδικτυακά στην πλατφόρμα αλλά και πρακτικά τις όσες μέρες θα φιλοξενείτε κόσμο αποτελεί full time απασχόληση. 

Επειδή ακριβώς βασίζεται στην έννοια της φιλοξενίας η καθαριότητα τυπικότητα, η άμεση , ιδιαίτερη εξυπηρέτηση, αίσθηση ασφάλειας και η προσωπική επαφή είναι το κλειδί για να γίνετε superhost.
Από την αρχή ως την συνέχεια λοιπόν , αφού αποτελεί μια μακροπρόθεσμη επένδυση, απαιτεί και μια συγκεκριμένη επιλογή χωρίς παρεκκλίσεις και την συνεχή ανθρώπινη υποστήριξη αυτής.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια