3 τρόποι για να κάνετε ένα παλιό σπίτι να φαίνεται καινούριο

 3 τρόποι για να κάνετε ένα παλιό σπίτι να φαίνεται καινούριο

Αν μένετε ή πρόκειται να μείνετε σε ένα πολύ παλιό σπίτι, σας έχω 3 τρόπους να το κάνετε να φαίνεται καινούριο..

1.Βάψτε εκτός από τους τοίχους τα κουφώματα, τα πλακάκια της κουζίνας και του μπάνιου, τα ντουλάπια της κουζίνας, τα είδη υγιεινής.


Ζητήστε απο κάποιον ειδικό να σας τα βάψει,ή αν γνωρίζετε την διαδικασία κι έχετε τον χρόνο και την διάθεση κάντε την μόνοι σας .Με την σωστή επιλογή χρωμάτων θα δημιουργήσετε την εικόνα ενός διαφορετικού, πολύ πιο μοντέρνου σπιτιού που δεν θα θυμίζει σε τίποτα το παλιό


Τα παραπάνω αποτελόυν την βάση για να αλλάξει η συνολική εικόνα ενός χώρου, αφού βέβαια πρώτα έχετε ελέγξει τις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, οτι δηλαδή λειτουργούν άρτια και δεν χρειάζονται κάποια επισκευή


2.Καλύψτε τους πάγκους της κουζίνας ,το εξωτερικό και το εσωτερικό από τις ντουλάπες και αλλάξτε τα πόμολα απο τις πόρτες.


Μπορείτε να μεταμορφώσετε αυτές τις επιφάνειες είτε με λίγο χρώμα, είτε με κάποιο αυτοκόλλητο είτε βάζοντάς πλακάκια ή και ειδικές ταπετσαρίες.

3.Έπιπλα, διακοσμητικά και φωτιστικά.


Επιλέξτε έπιπλα λειτουργικά και μοντέρνα, ανάλογα με το μέγεθος των χώρων που διαθέτετε και σύμφωνα με την αρχιτεκτονική ταυτότητα του χώρου , διακοσμητικά και φωτιστικά με πινελιές μόδας, αυξάνοντας τις υπάρχουσες πηγές φωτισμόυ και προσθέτοντας το φρέσκο, προσωπικό στυλ σας.

Με τις παρπάνω αλλαγές -φυσικά αν νοικιάζετε το σπίτι μπορείτε να ζητήσετε από τον ιδιοκτήτη να πληρώσει μερικές απο τις αλλαγές αυτές που αφορούν την συντήρηση και την αποκατάσταση του ακινήτου- θα δείτε τον χώρο σας να μεταμορφώνεται.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια