Δεν έχουμε γίνει ακόμα emojis.

Δεν έχουμε γίνει ακόμα emojis.    

Πόσο να μας γυρίσουν ακόμα τα έντερα ,με αυτά που μαθαίνουμε και παρακολουθούμε τις τελευταίες εβδομάδες  περί παιδεραστίας από άτομα σε σοβαρές, παιδαγωγικές, πολιτισμικές, θεσμικές θέσεις? 

Δηλαδή και τελείως άσχετη να είσαι, μια ταινία ή ντοκιμαντέρ να έχεις δει, υποψιάζεσαι ότι όλη η καθυστέρηση διερεύνησης μιας τόσο σοβαρής περίπτωσης και σύλληψης γίνεται για κάποιο κύκλωμα που «ακούγεται» πως υπάρχει από πίσω και «πόσο στα μαλακά μπορεί να πέσει» ο ακατονόμαστος, για να μην πει τι γίνεται και με άλλους παρόμοιους που συγκαλύπτει και συγκαλύπτεται.Μπορεί και όχι,αλλά σίγουρα πρόκειται για επείγουσα περίπτωση προς έρευνα απο τους αρμόδιους φορείς. 


Με την μικρή Μαρκέλλα και το κύκλωμα παιδεραστίας τι έγινε άραγε ?

Κύριοι δημοσιογράφοι, κάποια εξέλιξη ?Επιτέλους είμαστε κι εμείς που δεν μας ενδιαφέρει σε ποια πολιτική παράταξη ή πολιτιστικό βάθρο(βόθρο) ανήκει ή από πού προέρχεται κάποιος ,ή τι μέσο έχει, αλλά  η προσωπικότητα ,η ηθική του, η αμεροληψία , το έργο του και η συνέπεια-τιμωρία των πράξεων του. Επιτέλους, οι φήμες έλεγαν?… Δηλαδή  τι? Κανείς δεν είδε τον καπνό τόσα χρόνια? Καπνός παιδιά καπνός και φωτιά και δεν μπορούμε να σας βλέπουμε άλλο σε δήθεν αναλύσεις, να κρύβεστε πίσω από λέξεις όπως «προσωπική ζωή»(από πότε η παιδεραστία και ο βιασμός είναι προσωπική ζωή?) ,πίσω από σοβαροφανείς εικόνες υπεροψίας, τέχνης και ψυχικής ανωμαλίας . 

Ας αναλάβει επιτέλους ο καθένας τις ευθύνες του να τελειώνουμε ή να αρχίσουμε έστω να μιλάμε και να πράττουμε ειλικρινά όχι μικροκομματικά . 

Α και εκτός από τις επιτυχίες για τις οποίες σπεύδουν να υπερηφανευτούν στα μέσα οι όποιοι υπεύθυνοι, να διεξάγουν και ελέγχους ενίοτε , αλλιώς να ντρέπονται και να αναλαμβάνουν την ευθύνη της αποτυχίας, με κάποια στοιχειώδη ευθιξία. 

Και ανθρωποφαγία κάνετε εσείς κάθε φορά που κουτσομπολεύετε την πραγματική προσωπική ζωή άλλων, διχάζετε ,συγκαλύπτεστε και αλληλοκατηγορείστε, εις βάρος μας, γεμίζοντας το μυαλό μας με άχρηστες πληροφορίες οι οποίες δεν μας εξελίσσουν ούτε στο ελάχιστο. 

Και οι δημοσιογράφοι, αφού εκφράζουν πια και προσωπικές απόψεις ,ας κάνουν και κανένα ρεπορτάζ για αυτές τις υποθέσεις όχι αφού γίνουν, αλλά πριν να γίνουν εγκλήματα κατά παιδιών, όταν αρχίζει να αχνοφαίνεται  καπνός, πριν να πιάσει φωτιά.. .

Γιατί μιλάμε για ΠΑΙΔΙΑ ,βρε παιδιά!!

Η  αποτυχία μιας κοινωνίας φαίνεται από το πώς φέρεται στα παιδιά της. Αυτά ,γιατί σκεφτόμαστε και προβληματιζόμαστε, δεν έχουμε γίνει ακόμα emojis.   

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια