4 μαθήματα στυλ από την ταινία Les Parapluies de Cherbourg


4 μαθήματα στυλ από την ταινία Les Parapluies de Cherbourg

Με την πλούσια χρωματική της παλέτα ,την μουσική, τους χαρακτήρες και το πολυτελές σκηνικό αυτή η γαλλική ταινία προσφέρει το απόλυτο master class του στυλ και της κομψότητας της δεκαετίας του’60 που μέχρι και σήμερα μπορεί να εμπλουτίσει το στυλ μας.

Η μουσική, ρομαντική ταινία του 1964 του Jacques Demy Les parapluies του Cherbourg(Οι Ομπρέλες του Χερβούργου),με πρωταγωνιστές την Catherine Deneuve και τον Nino Castelnuovo είναι μια οπτική γιορτή παρόλο που καταλήγει σε μια τραγική ιστορία απώλειας και συμβιβασμού. 

#Μάθημα 1ο. Ρούχα που ταιριάζουν απόλυτα με το περιβάλλον.


Κάθε outfit έχει συντονιστεί απίστευτα με την διακόσμηση και την τοποθεσία κάνοντας κάθε σκηνή να μοιάζει με πολύχρωμο γαλλικό ζαχαροπλαστείο.
Συντονίστε τις εμφανίσεις σας με το φόντο την ταπετσαρία σας  στην πραγματική ζωή και στο Instagram και πραγματικά το στυλ σας θα παραμένει αξέχαστο..

#Μάθημα 2ο.Μια καμπαρτίνα είναι πάντα μια κομψή επιλογή για τις βροχερές ημέρες και όχι μόνο. 

Όταν δε τα πόδια «φαίνονται» το στυλ απογειώνεται ως κλασικά θηλυκό.

#Μάθημα 3ο. Μια διαφορετικού χρώματος ζακέτα με μια ταιριαστή κορδέλα ,για κάθε ημέρα της εβδομάδας. 

Αποτελεί, εκτός από πρακτικό, ζεστό και cozy ντύσιμο, έκφραση του προσωπικού στυλ επιλέγοντας μια χρωματιστή κορδέλα που ταιριάζει στα μαλλιά σας, με όποιον τρόπο θέλετε και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

#Μάθημα 4ο. Ανεξάρτητα με το πόσο χάλια μπορεί να αισθάνεστε κάποια μέρα, προσπαθήστε να δώσετε μια άμεση ώθηση στο ηθικό σας.

 Περιποιηθείτε και ντυθείτε, κάνοντας μια επιπλέον προσπάθεια με την εμφάνιση σας, σαν να πρόκειται να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια