Τραπεζαρία:3 εύκολες ιδέες για bistro style.


Τραπεζαρία:3 εύκολες ιδέες για bistro style.

Δεν ξέρετε πώς να διακοσμήσετε την τραπεζαρία σας; 
Ψάχνετε ιδέες για να την ανανεώσετε; Ανακαλύψτε 3 εύκολες ιδέες για να δημιουργήσετε μια τραπεζαρία σε bistro style.

#1.Το παιχνίδι με τα vintage έπιπλα που εφαρμόζουμε, όταν δημιουργούμε ένα χώρο bistro. Τολμούμε να αναμείξουμε και να ταιριάξουμε διαφορετικά είδη επίπλων. 

Κλασσικές, παλιές, μοντέρνες, του μπαλκονιού μας ,της «αυλής», καρέκλες από μπαμπού ή ξύλο, με βιεννέζικη ψάθα αρκεί να είναι καλαίσθητες, τις τοποθετούμε στην «καρδιά» του σπιτιού μας, παρέα με ένα ταιριαστό τραπέζι, ιδανικά με πόδια από χυτό σίδερο.
 Τα σκαμνιά επίσης, ψηλά, κοντά συνεισφέρουν στην δημιουργία ατμόσφαιρας παριζιάνικου bistro καθώς με την προσθήκη τους τονίζουμε την αίσθηση της βεράντας για καφέ, κρασί ,λιχουδιές και κουβέντα.

#2.Πλακάκια τσιμέντου συνδυασμένα με ένα μοντέρνο χρώμα στους τοίχους. 

Η τραπεζαρία είναι εξ’ ορισμού ένας ζεστός και φιλικός χώρος.

Εκτός από την οριοθέτηση του χώρου , τη δημιουργία μιας οπτικής ψευδαίσθησης.

Ή την αντικατάσταση ενός κατεστραμμένου τμήματος του δαπέδου ,τα πλακάκια τσιμέντου έχουν μια παλιομοδίτικη γοητεία εξαιρετικά βραβευμένη στην τραπεζαρία.
 Ως σύνορα δε ,συνδυασμένα με ένα άλλο δάπεδο, αποκαλύπτουν έναν χώρο και τον ξεκαθαρίζουν οπτικά. 
Σε συνδυασμό με ένα λευκό χρώμα ή πράσινο της ελιάς αξιοποιείτε στο έπακρο τον χώρο διαμορφώνοντας τον με δάπεδο και πρόσοψη που λειτουργούν ως τέλειο φόντο το ένα για το άλλο.

#3.Φυτά. 

Εκτός από την επιβεβαιωμένη ευημερία που παρέχουν, τα φυτά είναι επίσης διακοσμητικά στοιχεία που δεν πρέπει να αμφισβητούνται, ιδίως αν θέλουμε να δημιουργήσουμε την αίσθηση bistro style

Κρεμαστά φυτά ή αρωματικά που χρησιμοποιούμε και στην κουζίνα μας και ενδείκνυνται για εσωτερικό χώρο ,κάκτοι που εμποδίζουν τα κύματα που εκπέμπουν διαφορές συσκευές( π.χ υπολογιστής, τηλέφωνο κ.α)και επηρεάζουν την διατροφική μας συμπεριφορά, αποτελούν μια πολύ όμορφη προσθήκη στην σύνθεση της τραπεζαρίας και μας κάνουν να νιώθουμε ότι βρισκόμαστε στο μικρό μας bistro, έτοιμο να φιλοξενήσει τις καθημερινές μας στιγμές…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια