Όταν το προσωπικό στυλ μας συνοδεύει παντού.


Όταν το προσωπικό στυλ μας συνοδεύει παντού.

 Έμπνευση από την ταινία The Big Lebowski.
Ο Jeff Lebowski που θέλει να είναι γνωστός μόνο σαν “Dude”, ξοδεύει μεγάλο μέρος του χρόνου το στην ταινία, προσπαθώντας να αντικαταστήσει ένα χαλί στο σπίτι του ,το οποίο καταστράφηκε από μισθωμένους χούλιγκαν, επαναλαμβάνοντας τακτικά την ατάκα "Αυτό το χαλί έδενε το δωμάτιο μαζί".
Μπορώ να συμφωνήσω με τον “Dude” ότι ένα χαλί πραγματικά μπορεί να “δέσει” ή να “διασπάσει” ένα δωμάτιο.

Ένα Περσικό χαλί, ως κάτι περισσότερο από ένα δάπεδο. 

Ο χώρος στον οποίο μπορεί να βρει την γαλήνη και την ισορροπία του ,ξαπλώνοντας πάνω σε αυτό ,ακούγοντας κασέτες με ήχους από κορύνες που πέφτουν με ένα χτύπημα .

Στον τοίχο, η εκτύπωση poster από το χόμπι που τον χαρακτηρίζει:

Η φωτογραφία του Richard Nixon να παίζει μπόουλινγκ ,αναφορά σε σημαντικό πρόσωπο το οποίο δεν είναι επαγγελματίας παίκτης, αλλά πολιτικό πρόσωπο, δείχνοντας έτσι την σπουδαιότητα της προτίμησης του.

Τα έπιπλα μπαμπού, απλά και cozy.

Το μπαρ που φιλοξενεί τα υλικά για το αγαπημένο του ποτό White Russian ,ο επιδαπέδιος ανεμιστήρας καθώς και ένα τραπεζάκι για το απαραίτητο αμπαζούρ, εκφράζουν την χαλαρότητα της κάθε στιγμής που τα χρησιμοποιεί .

Η ρόμπα παλτό.

Ένα “κομμάτι” που ντύνει τον “Dude” σε χρόνο μηδέν, μην αφήνοντας στην χαλαρή διάθεση που του προσφέρει το σπίτι του, να παρεμβάλλει η στιγμή που πρέπει να ψωνίσει στο σούπερ μάρκετ.

Η ζακέτα μπουφάν

Με αρχέγονα μοτίβα σε γήινα χρώματα, κρατώντας τον σε επαφή και πάλι με την προτίμηση του φυσικού και χαλαρού τρόπου ζωής που αγαπά.
Το ντύσιμό του στην ταινία, τον συνοδεύει οργανικά σε όποιο περιβάλλον χρειάστηκε να παρευρεθεί ,άσχετα με το “dress code” που απαιτούσε και την “διαφορά της κοινωνικής τάξης” με τον κόσμο που συνεπλάκη.

Τα παπούτσια του

Τα αγαπημένα jellyfish δεν τον αφήνουν να αποκοπεί και πάλι από την προτίμηση του για έναν άνετο ,ελεύθερο, μποέμ τρόπο ζωής  νομίζοντας ότι περπατά ξυπόλυτος με τον πιο εξελιγμένο τρόπο.

 Η Φίνα Λεπτομέρεια του Στυλ

Οι επιλογές και η προτιμήσεις του χαρακτήρα μας ,όταν υποστηρίζονται από εμάς τους ίδιους ,δίχως επήρειες, φόβους και παρεμβολές, μπορούν να μας προσφέρουν ένα interior,διαμορφώνοντας το σπίτι μας με τρόπο που να μας ικανοποιεί την κάθε στιγμή και ένα outfit που συμβαδίζει με τους κανόνες και ταυτόχρονα τους σπάει, με αισθητική πάντα, συνοδεύοντας μας οπουδήποτε ,συναναστρεφόμενοι με τον οποιοδήποτε. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια