4 οικονομικές αλλαγές στο σπίτι σας για να προσθέσετε στυλ


4 οικονομικές αλλαγές στο σπίτι σας για να προσθέσετε στυλ

Ποιος δεν θέλει να έχει ένα σπίτι με μοναδική αισθητική? 

Είτε μικρό είτε μεγάλο κι αν είναι το σπίτι σας, υπάρχουν κάποιες οικονομικές αλλαγές που μπορείτε να κάνετε σε όλους τους χώρους για να προσθέσετε στυλ.

#1.Η πρώτη εντύπωση σε ένα σπίτι προϊδεάζει οπτικά για το στυλ που επακολουθεί… 

Κρύψτε τα παπούτσια από την είσοδο του σπιτιού. 
Ναι γνωρίζω, είναι πρακτική μια παπουτσοθήκη ,αλλά πρέπει σίγουρα να έχει κλειστό χώρο για τα παπούτσια, να είναι κομψή και να μην φαίνεται ότι είναι παπουτσοθήκη. 

Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ψάθινα καλάθια ή κουτιά για να βάζετε παπούτσια ή ένα vintage μπαούλο,ή ένα παγκάκι, ένα κάθισμα με αποθηκευτικό χώρο. 
Να υποδέχεται όποιον μπαίνει, να  δημιουργεί άμεσα μια αισθητική φιλοξενίας.

#2. Καθιστικό.

Δημιουργήστε ομάδες με τα διακοσμητικά που ήδη έχετε  ή επιλέξτε μεγάλα ,λίγα διακοσμητικά. 

Τα πολλά και μικρά, διάσπαρτα διακοσμητικά δημιουργούν μια αμηχανία και μια αίσθηση ότι ο οικοδεσπότης δεν έχει κάνει μια προσωπική επιλογή.


#3. Τραπεζαρία .

Καθορίστε οπτικά  τον χώρο της τραπεζαρίας σας, όσο μικρός κι αν είναι ,με ένα διαφορετικό χαλί που να εμπεριέχει και τις καρέκλες μέσα. 
Αν έχετε ογκώδεις καρέκλες για την τραπεζαρία ,κρατήστε την μια ή τις δυο και αντικαταστήσετε τις υπόλοιπες με πιο λεπτεπίλεπτες καρέκλες, που έχετε ήδη από κάποιον άλλο χώρο π.χ της κουζίνας, του γραφείου.

#4 .Υπνοδωμάτιο. 

Κρεμάστε τις κουρτίνες από όσο πιο ψηλά γίνεται και ιδανικά μπορείτε να τοποθετήσετε 2 διαφορετικές κουρτίνες...

...μια σκούρα (στο χρώμα του κρεβατιού ή του μεγαλύτερου σκούρου όγκου μέσα στο δωμάτιο) και μια λευκή ,για chic πολυτέλεια, όπως στα ξενοδοχεία.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια