Διακόσμηση σπιτιού από την τηλεοπτική σειρά Μc Μafia


Διακόσμηση σπιτιού από την τηλεοπτική σειρά Μc Μafia

Τα μυστικά της chic διακόσμησης εσωτερικών χώρων από την τηλεοπτική σειρά "McMafia".
Η εσωτερική διακόσμηση του οικογενειακού σπιτιού Godman :δέρμα, καπιτονέ, πολυέλαιοι, ασημί-γκρι- χρυσό, καναπέδες Chesterfield, έβενο( είδος ξύλου το οποίο είναι σχεδόν μαύρο, συμπαγές, σκληρό και βαρύ) που χρησιμοποιείται επιλεκτικά και με γούστο.
Τα δωμάτια και οι σουίτες είναι διακοσμημένα με στυλ και κομψότητα και αν σας αρέσει η κομψή πολυτέλεια πραγματικά θα εμπνευστείτε από τους εσωτερικούς χώρους  στους οποίους διαδραματίζεται η σειρά.
Η αναζήτηση για καναπέδες Chesterfield,πολυελαιους, κηροπήγια και τρόλεϊ μπαρ  αυξήθηκε σημαντικά στην Βρετανία κατά την διάρκεια της πρώτης εβδομάδας προβολής της σειράς.
Όλοι ηθελαν να δημιουργήσουν αυτή την αίσθηση του εκλεκτού chic interior design στους χώρους τους. 
Σκούροι τοίχοι ,έργα τέχνης σε διάφορες κλίμακες, μάρμαρο ,μεταλλικά στοιχεία σε μπρούντζινες αποχρώσεις.
Οι χαρακτήρες του McMafia(BBC)  - μέλη μιας πλούσιας οικογένειας Godman  , που μετανάστευσαν από τη Ρωσία και ζουν στην πολυτελή κατοικία του Hyde Park . Η ιστορία αφορά στην προσπάθεια του  Alex Godman ,γόνος, ο οποίος μεγαλωμένος στην Μεγάλη Βρετανία προσπαθεί να δημιουργήσει μια ζωή μακριά από τη σκιά της βαριάς οικογενειακής επιχείρησης που είναι το έγκλημα, μέχρι την στιγμή που οι πράξεις και το παρελθόν των γονιών του θα του χτυπήσει την πόρτα...
Το σπίτι του Alex Godman και της αρραβωνιαστικιάς του Rebecca urban chic με νομαδικά κομμάτια και λίγο από 70s, επίσης όλο στυλ και προσωπικότητα..Με έπιπλα, διακοσμητικά, υφές φωτιστικά παγκόσμιου σχεδιασμού κι έργα τέχνης από όλο τον κόσμο, όπου κάποιος έχεα ταξιδέψει σε πολλά μέρη και έχει επιλέξει ,όχι τυχαία, εκείνα τα συγκεκριμένα ,τα οποία τοποθετώντας τα με τρόπο μελετημένο δημιουργούν κι εκφράζουν αυτήν ακριβώς την αίσθηση…

Pente Studio Build Your Own Business Scenario In Architecture & Art - 6947773063