3 εύκολες και οικονομικές ιδέες διακόσμησης για τον διάδρομο και το Χολ


3 εύκολες και οικονομικές ιδέες διακόσμησης για τον διάδρομο και το Χολ

1.Βάψιμο ή τοποθέτηση ταπετσαρίας.


 Ένα ανοιχτό χρώμα στους πλευρικούς τοίχους σε μια απόχρωση παρόμοια με το χρώμα του πατώματος κι ένα πιο σκούρο χρώμα οροφής σε κοντινή απόχρωση με το χαλί, το οποίο έχουμε επιλέξει για τον χώρο.

Ένα ενιαίο χρώμα σε κάποιο σημείο στους πλευρικούς τοίχους και στην οροφή.
Εκτός από το τι ο χώρος άμεσα θα αποκτήσει χαρακτήρα θα έχει εικονικά και αισθητικά μεγαλύτερο μέγεθος από ότι πραγματικά έχει. 
Η τοποθέτηση μιας έντονης γεωμετρικής ταπετσαρίας εναλλακτικά  π.χ με ρίγες οριζόντιες ή κάθετες, η μια ρίγα οπωσδήποτε λευκή , θα επιφέρει το ίδιο αποτέλεσμα, δίνοντας μήκος και βάθος στον χώρο.

2.Τοποθέτηση επίπλου επί-τοιχίου π.χ  κονσόλα, ράφια, κρεμαστράκια, βιβλιοθήκη κλπ αν είναι πολύ στενός και μικρός ο χώρος ή κάποιου καλογέρου με ιδιαίτερο design και φωτιστικών.

 Αν έχετε μακρύ και στενό διάδρομο για παράδειγμα μπορείτε να τοποθετήσετε παραπάνω από ένα διάτρητο φωτιστικό και με το παιχνίδι του φωτός να έχετε πολύ ωραία σχέδια στον χώρο.

3.Πίνακες ζωγραφικής, κάδρα, κορνίζες 

Από φωτογραφίες σε διαφορετικά μεγέθη ,σχέδια   και κλίμακες με μια ισορροπία στην τοποθέτηση τους έτσι ώστε μέσα από την διαφορετικότητα τους να προκύπτει ένα ομοιόμορφο αισθητικά, καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

Η Φίνα Λεπτομέρεια Του Στυλ



 Ο διάδρομος και το Χωλ σε κάθε σπίτι ή χώρο αποτελούν μονάδες μετάβασης και σύνδεσης ,τα κύτταρα μεταφορικά σε έναν οργανισμό δηλαδή. 
Οπότε είναι πολύ σημαντικοί, παρόλο που οι  περισσότεροι δεν τους δίνουμε και ιδιαίτερη σημασία .λειτουργικά και αισθητικά. 
Συνήθως δε, είναι οι πρώτοι χώροι που βλέπουμε, μόλις μπαίνουμε σε ένα κλειστό χώρο και δημιουργούμε μια πρώτη εντύπωση για το τι θα ακολουθήσει και θα ξετυλιχθεί σαν τον πρόλογο ενός βιβλίου, την αρχή ενός σεναρίου..

Pente Studio Build Your Own Business Scenario In Architecture & Art - 6947773063