Ιδέες για γιορτινά outfits 3 αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες

Ιδέες για γιορτινά outfits 3 αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες

Τις γιορτινές ημέρες και όχι μόνο μου αρέσει τόσο ο κινηματογραφικός αέρας στο στυλ ντυσίματος που επιλέγω… Εσάς ?Αν ναι τότε αυτές οι 3 αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες θα σας εμπνεύσουν  και θα σας μεταδώσουν όμορφες ιδέες για γιορτινά outfits.

White Christmas (1954)
 Αμερικανική μουσική ταινία του 1954 που σκηνοθέτησε ο Michael Curtiz και πρωταγωνιστεί με τους Bing Crosby , Danny Kaye , Rosemary Clooney και Vera-Ellen . 
Τα σκηνικά-χορευτικά κοστούμια είναι εκλεκτά της εποχής, αλλά ακόμη και τα ρούχα εκτός σκηνής φαίνονται υπέροχα! 
Πραγματικά Θα μπορούσα να καλύψω την οθόνη με φωτογραφίες μόνο από αυτή την ταινία!
Ellen in 1954's "White Christmas". Wearing an outfit designed by Edith Head

Αν σας αρέσει το 50s style αυτό είναι ένα outfit το οποίο μπορεί να σας συνοδεύει έλη την ημέρα. 
Θηλυκό, κομψό, διαχρονικό  και γοητευτικό. 
Οι κόκκινες πινελιές  και τα αξεσουάρ ολοκληρώνουν την κινηματογραφική εμφάνιση. 
Οι φούστες αυτές κολακεύουν σχεδόν όλες τις σιλουέτες σε κάθε ηλικία και ο χρωματικός συνδυασμός του άσπρου-μαύρου –κόκκινου είναι πάντα ακαταμάχητος.
Σκηνικό-χορευτικό κοστούμι σε κίτρινο χρώμα . 
Φοβερές, απαραίτητες λεπτομέρειες το λεοπαρ ,η μαύρη Headband ,ο σηκωμένος γιακάς στο παλτό, το μακιγιάζ τα χρυσά σκουλαρίκια, το κόκκινο κασκόλ .
Γιορτινά outfits για βόλτα στα μαγαζιά, για καφέ για οπουδήποτε. 
Μαύρο φόρεμα υπέροχο μακρύ κλασικό σε φίνο ύφασμα που αγκαλιάζει υπέροχα τις καμπύλες για βραδινή εμφάνιση femme fatale
Σκουλαρίκια, γάντια εφαρμοστά μεταλλιζέ και κόκκινο κραγιόν απαραίτητα για γιορτινή πινελιά.
Η Cameron Diaz , Amanda Woods στην αγγλική ύπαιθρο εμφανίζεται με μια σειρά λαχταριστών παλτών.
The Holiday 2006
Αμερικανική ρομαντική ταινία κωμωδίας του 2006που γράφτηκε, παράγεται και σκηνοθετείται από τη Nancy Meyers   Cameron Diaz και Kate Winslet ως Amanda και Iris, δύο αγαπημένες γυναίκες από τις απέναντι πλευρές του Ατλαντικού Ωκεανού, οι οποίοι οργανώνουν μια ανταλλαγή σπιτιού για να ξεφύγουν από την καρδιά κατά τη διάρκεια την περίοδο τωνΧριστουγέννων και των διακοπών .

Σε λευκό της κρέμας και γήινα χρώματα η εικόνα συμπληρώνεται με τα απαραίτητα αξεσουάρ σκουφάκια, κασκόλ, κλπ που συνθέτουν εικόνες μόδας και στυλ για βόλτες στην εξοχή, στο βουνό, στο πάρκο.
Σε λευκό της κρέμας
Και βέβαια στιλιστική βραδινή πρόταση σε μαύρο και άσπρο με καταπληκτικές λεπτομέρειες την ζώνη και τα μανίκια με βολάν.
Σε μαύρο και άσπρο
It’s a Wonderful Life (1946)
 Χριστουγεννιάτικο δράμα παραγωγής 1946, σε σκηνοθεσία Φρανκ Κάπρα
Η ταινία αποτελεί κινηματογραφική προσαρμογή του μυθιστορήματος του Φίλιπ βαν Ντόρεν Στερν με τίτλο The Greatet Gift .  Τζέιμς Στιούαρτ  και Ντόνα Ριντ 
It’s a Wonderful Life (1946)
Κλασικό έργο που όμως δεν είναι παλιό. Ίσως  η μόδα και όλες οι προσδοκίες της θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως ένα είδος αντίθεσης σε όλα αυτά που αντιπροσωπεύει αυτή η ταινία. 
Eναι μια ιστορία που θερμαίνει την καρδιά της θετικής επιρροής ενός ανθρώπου στην κοινότητά του και τη σημασία των φίλων και της οικογένειας, το είδος της ιστορίας που θέλουμε να ακούσουμε αυτή τη στιγμή του χρόνου,  όπου όλοι με το έναν η τον άλλο τρόπο φιλοσοφούμε την ζωή.
Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιες ενδείξεις λάμψης που κορυφώνονται μέσα από τη ζοφερή κοσμοθεωρία του Bailey.
full-skirted silk dress It’s a Wonderful Life (1946)
Σε μια από τις πιο διάσημες σκηνές της ταινίας, η Mary φορά ένα ροζ φόρεμα από μεταξωτό ύφασμα.  
Δεν είναι η πιο λαμπερή σταρ στην ταινία, αλλά έχει καθαρή καρδιά και είναι τρισχαριτωμένη και ουσιαστικά προσωποποιείται σε αυτό το φόρεμα. 
Με ένα κομψό κέντημα από λουλούδια γύρω από το ντεκολτέ και το τελείωμα, είναι αυτή η όμορφη θηλυκότητα που κερδίζει τελικά τον George (και ένα λαχταριστό τηλεφώνημα από έναν άλλο άνθρωπο για να τον ζηλεύει).
Φόρεμα Τσάρλεστον της Mary Hatch
Η σκηνή όπου η Mary (Donna Reed) και ο George (Jimmy Stewart) συναντώνται ξανά ως ενήλικες είναι μία από τις πιο αξέχαστες στιγμές ολόκληρης της ταινίας, εξαιτίας του χαριτωμένου και θηλυκού φορέματος της Mary. 
Τα υπέροχα βολάν του σε σειρές και επίπεδα το καθιστούν το τέλειο φόρεμα για χορό. 
Κίνηση, φινέτσα, γοητεία Το φόρεμα θεωρείται ότι ήταν ένα γαλάζιο χρώμα αυγού πάπιας, όπως φαίνεται στην ανανεωμένη έγχρωμη έκδοση της ταινίας.