2 πολυτελή walk-in-closet Έμπνευση από ταινίες


2 πολυτελή walk-in-closet Έμπνευση από ταινίες

Τι είναι το walk-in-closet.

To walk-in closet είναι συνήθως ένα πολύ μικρό δωμάτιο συχνά χωρίς παράθυρα που συνδέεται με ένα υπνοδωμάτιο, η με κάποιο άλλο χώρο του σπιτιού που χρησιμοποιείται για την αποθήκευση ρούχων, παπουτσιών ,τσαντών ,αξεσουάρ κλπ.
walk-in-closet
Ένα μικρό δωμάτιο-ντουλάπα το οποίο μπορεί να εξυπηρετήσει διαμερίσματα με λειτουργικό και καλαίσθητο τρόπο. 
Η λογική του είναι ότι περνάς μέσα από αυτό, ντύνεσαι και φεύγεις… Ιδού 2 πολυτελή του είδους-έμπνευση από ταινίες του κινηματογράφου…
Faye Dunaway Mommie Dearest Joan Crawford 

1. Mommie Dearest (1981)


30 ετών ταινία, όλος αυτός ο  τεράστιος χώρος piece of art and design,κρεβατοκάμαρα και walk in closet,σε χρώμα ροζ και ασήμι με ντουλάπες-βιτρίνες για τηνJoan Crawford (Faye Dunaway) δημιουργεί συναισθήματα θαυμασμού, ακόμα και σήμερα σε αυτήν την δραματική ταινία . Το boudoir,ο καναπές οι πόρτες που γυαλίζουν, ο φωτισμός, η διαρρύθμιση ,οι θηλυκές γραμμές κλέβουν σίγουρα τις εντυπώσεις και αποτελούν την προσωποποίηση του glamorous style.

2. 13 Going on 30 (2004


Η "ντουλάπα" της Jenna Rink είναι το walk-in closet που ονειρεύεται κάθε κορίτσι 13 ετών να αποκτήσει όταν θα είναι 30 ετών.


Walk-in-closet designed by Pentestudio for appartement's renovation Athens
Πολυτελή παπούτσια επώνυμων σχεδιαστών σε ένα δωμάτιο, όλο ξύλο, το οποίο είναι cozy,οργανικό και αρχοντικό σε open plan με τον χώρο της κρεβατοκάμαρας, σύγχρονο και εφικτό για αστικά διαμερίσματα που διαθέτουν μεσαίο-μεγάλο κυρίως υπνοδωμάτιο.
όλο ξύλο, το οποίο είναι cozy,οργανικό και αρχοντικό σε open plan με τον χώρο