5 Ιδέες Διακόσμησης Για Μπαλκόνι Με Στυλ .

Τα μικρά μας μπαλκονάκια ,όταν τα γεμίζουμε με γλάστρες , δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι ακουμπούν στην γη ,σαν αρχοντικές αυλές.

Deco La Madrague - Brigitte Bardot
1. Όταν βάζουμε και χαλάκια με έντονα χρώματα τα οποία τον χειμώνα τα έχουμε στην κουζίνα,δηλαδή πλένονται εύκολα, η αίσθηση γίνεται cozy και το σπίτι μας φαίνεται πιο μεγάλο.

2. Με ένα χαλί ξύλινο τικ εξωτερικού χώρου , και μια ξύλινη κατασκευή σαν στόρι ιδανικά μέχρι το ταβάνι για να κρεμάμε μικρά χρωματιστά πιαστράκια ,δίνουμε μια οργανική υφή ,δημιουργώντας ένα ζεστό αποτέλεσμα.
 3. Ομάδες από γλάστρες,καλάθια και πήλινα σε διαφορετική κλίμακα και επίπεδα ,συγκεντρωμένες στο μπαλκόνι ,δίνουν απαράμιλλο στυλ και χαρακτήρα.
4. Κι αν ακόμα δεν θελουμε πολλές γλάστρες στο μπαλκόνι μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε κλίμα με πολλά φαναράκια και σκαμπουδάκια χρωματιστά και να βάλουμε ένα χαλάκι ουδέτερου χρώματος 
5. Παλιά σιδερένια έπιπλα που έχουμε, μπορούμε να τα βάψουμε σε ένα ζωηρό χρώμα και να ξαναζωντανέψουμε τον χώρο και την διάθεση μας με θετική ενέργεια!

Σας βοήθησα λίγο? 
Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να μου στείλετε  φωτογραφίες από τον χώρο σας καθώς και τι θέλετε να κάνετε, να το φιλοσοφήσουμε παρέα..






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια