Όλες Οι Τσάντες Μου

Οι Τσάντες Μου
Μερικές από εμάς έχουμε φετίχ με τις τσάντες… Έχουμε αρκετές , μπορεί και πολλές τώρα που το σκέπτομαι, τις φυλάμε σε κουτιά υφασμάτινα περίτεχνα με παλιά περιοδικά ή άλλα διάφορα μέσα για να μην χαλάσει η φόρμα τους…  ενίοτε τις χρησιμοποιούμε για décor στο  σε ράφια η τις κρεμάμε όπου μπορούμε κι απειλούμαστε ότι θα μας βάλουν κι εμάς μαζί με αυτές στο ράφι ή στο κρεμαστράκι  κι άλλα πολλά …κι όταν βγουν κάθε χρονιά οι καινούριες, οι γυαλιστερές θέλουμε να τις αγοράσουμε για να ανανεώσουμε το look μας! …Τι να κάνουμε?
Επειδή μου αρέσουν  οι ιστορικές αναφορές ,προσφέρουν σχεδόν πάντα ένα δείγμα ευφυΐας για τις επόμενες… αναφορές,  η πρώτη γυναικεία τσάντα χειρός ήταν από μπρούντζο κι έφερνε ως διακόσμηση ανάγλυφες χρυσές κι ασημένιες ψηφίδες, ένα έργο τέχνης… για την θηλυκότητα.
Και τώρα θα προσπαθήσω να περιγράψω τις βασικές τσάντες που μπορούμε να προτιμήσουμε φέτος και να μας βγάζουν ασπροπρόσωπες ,γιατί τώρα οι εποχές είναι δύσκολες ,αλλά κι εμείς πιο δύσκολες …Εδώ να πω, ότι όσο πιο καλές ποιοτικά τσάντες αγοράζουμε, τόσο πιο οικονομία κάνουμε μακροπρόθεσμα γιατί πρόκειται για επένδυση .Η η μόδα κάνει κύκλους  και όταν είναι από καλά υλικά, δεν έχουν φθορές και επιλεκτικά κρατιούνται ξανά και ξανά …

1.Για όλες τις ώρες της ημέρας ,ευρύχωρες τσάντες που μας επιτρέπουν να κουβαλούμε όλη την προίκα με στυλ σε βασικά χρώματα, καλές ραφές και όσο πιο αυθεντικές υφές .

Σε μαύρο που ταιριάζει με όλα  , συγχρόνως αναβαθμίζει το σύνολο σε καλό και πάντα μας λύνει τα χέρια καθημερινά χωρίς πολλή σκέψη.  

Σε ασπρόμαυρη που δίνει σε ό,τι φοράμε ένα τόνο chic.






Σε γήινους τόνους 

που ζεσταίνει  
όλο το outfit 
κι έχει 
μια φυσική 
αρχοντιά.
Αυτό που καλό είναι να προσέχουμε με αυτού του είδους  all day bag ,είναι να μην την παραφορτώνουμε γιατί υποφέρουμε στο κουβάλημα και το δείχνουμε στην στάση και στην έκφραση μας.
Φέτος μπορούμε να επιλέξουμε και πιο ιδιαίτερες  αποχρώσεις  του μπλε σε μαλακή υφή.

Η του κόκκινου τουΐντ για vintage διάθεση.

2.Οι μεσαίου μεγέθους που μας πάνε από την δουλειά στην βόλτα , από το πρωί στο βράδυ όταν είμαστε cool και δεν χρειαζόμαστε πολλά μαζί, αφού όλα εγκεφαλικά είναι τελικά.
Πουγκιά φέτος κυκλοφορούν πολλά και είναι πάλι στην μόδα…










Όπως και τα bαckpacks που με transformation  τα κρατάμε έτσι…

Ή έτσι ,για να νιώθουμε μαθήτριες και να έχουμε τα χέρια ελευθέρα ,να κουβαλούμε διάφορα και να την δώσω μια μέρα στην κόρη μου περήφανα να πάει βόλτα.
Στον ώμο τώρα, οι τύπου Channel δεν φεύγουν ποτέ μα ποτέ από την μόδα. Κρατιούνται με όλα ,όλες τις ώρες.







Άλλα κι άλλες
 πιο boho ,
αλλά chic 
εμπνευσμένες 
από τα 70s .











Ή πιο γεωμετρικές 
και σε πράσινο σκούρο διαχρονικό χρώμα, όταν θελουμε να βάλουμε λίγο χρώμα στην καθημερινότητα.





3. Οι  τσάντες -φάκελοι που εκτός από το  βράδυ ,φέτος έχουμε μεγέθη και τύπους που μπορούν να μας συνοδεύουν και το πρωί , με πολλή όρεξη για ιδιαίτερες εμφανίσεις.




























Και για το τέλος ,ένα πραγματικό σύγχρονο έργο τέχνης που το αναδεικνύεις ,όταν κρατάς το υπόλοιπο σύνολο σε μια μόνο απόχρωση από το dessin του… 
Η Φίνα Λεπτομέρεια Του Στυλ

Όταν η τσάντα είναι σε συμφωνία χρωμάτων με το υπόλοιπο ντύσιμο δηλώνει ανεπιτήδευτη πολυτέλεια .
Εσείς τι τσάντες κρατάτε φέτος? 
Μπορείτε να μου στείλετε σχόλια  και φωτογραφίες από τις αγαπημένες σας τσαντούλες  , να το φιλοσοφήσουμε παρέα…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια