Τι ζώο είναι τελικά ο άνθρωπος?


Τι ζώο είναι τελικά ο άνθρωπος?

Το γεγονός ότι στο έτος 2020 ,βγαίνουμε στους δρόμους για την οποιαδήποτε αιτία και κινητοποιούμαστε στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης μαζικά και φανατικά μέσω των κοινωνικών δικτύων και για ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως η παιδεραστία, δεν κουνιέται φύλλο …δείχνει πόσο βαθιά νοσεί η κοινωνία μας.
Το ανθρωπάκι του Γαΐτη τον έκανε διάσημο.
Πάλεψε σθεναρά μέχρι να το επιβάλει. Hταν ο πρώτος Ελληνας ζωγράφος που έδωσε νέα μορφή στον άνθρωπο και τον σύγχρονο ρόλο του.
Πληρώνοντάς το συχνά με κατακραυγή.
Πραγματικά, αυτό το θέμα ότι υπερασπιζόμαστε την διαφορετικότητα σε όλα τα επίπεδα, ενώ την ίδια στιγμή  κακοποιούνται παιδιά και οι ένοχοι πέφτουν στα ελαφριά και καλύπτονται πίσω από ψυχολογικές διαταραχές με μια συμβατική αποδοχή …Δηλαδή από  τόσους νόμους που ψηφίζονται καθημερινά, δεν μπορεί να υπάρξει κάποιος νόμος ,χωρίς παράθυρο, χωρίς τίποτα ,εφόσον αφορά παιδιά… την πιο αθώα έκφραση του ανθρωπίνου είδους που χρειάζεται την μέγιστη υπεράσπιση μας?
Τι ζώο είναι τελικά ο άνθρωπος?”
Φύσει ζώον πολιτικόν “ που μπορεί να επιτύχει την ολοκλήρωση μέσα σε μια πολιτική κοινωνία ή να ζει εκτός και να αδιαφορεί για την κοινωνική συμβίωση ,όντας  “είτε θηρίο είτε  θεός”?

Η ιστορία της ανθρώπινης φύσης

Σύμφωνα με την διαχείριση των περιστάσεων και των γεγονότων από το παρελθόν έως σήμερα από κάποιου γράφτηκε η ιστορία και γράφεται… 

DYNASTIES


Συνήθως αυτά τα γεγονότα αφορούσαν συμφωνίες ,ανακαλύψεις, εξεγέρσεις, είτε σώζοντας κόσμο είτε διχάζοντας τον, ανάλογα με το “κοινό συμφέρον”.
Ο Χέλμουτ Κέντλερ γεννήθηκε το 1928 στην Κολωνία. YouTube...
Συνήθως, η διόγκωση αυτόν των γεγονότων, ώστε να γίνουν αρκετά ορατά  και να επιτύχουν μια θέση στην ιστορία, γινόταν με μεγάλο αριθμό θυμάτων και με την ενίσχυση χρόνου δράσης από εύπορους υποστηρικτές- επενδυτές ,οι οποίοι ζύγιζαν το “ ατομικό συμφέρον τους σε σχέση με το “κοινωνικό” και επέλεγαν τον νικητή-θύμα και τον τρόπο αντίδρασης και την “ηθική πολιτική” για την συνέχεια.


Στην συγκεκριμένη περίπτωση της παιδεραστίας και της όποιας μορφής κακοποίησης παιδιών, μάλλον τα θύματα δεν είναι αρκετά φανταχτερά για τους “επενδυτές” και το ατομικό συμφέρον δεν ταυτίζεται με το κοινωνικό.

Υπόθεση Επστάιν: Επίσημη κατάθεση του πρίγκιπα Άντριου ζητούν οι ΗΠΑ - Η απάντησή του

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια