Γραφείο σε Μικρό Διαμέρισμα: 3 λύσεις


Γραφείο σε Μικρό Διαμέρισμα: 3 λύσεις

Είτε πρόκειται για την εργασία από το σπίτι που προσπαθούμε αυτές τις μέρες να εντάξουμε στην καθημερινή μας ζωή ή την ενθάρρυνση των παιδιών μας, να μελετούν κάποια ώρα της ημέρας, όλο και περισσότεροι από εμάς προσπαθούν να ενσωματώσουν μια περιοχή εργασίας στο σπίτι. 
Ωστόσο, πολύ σπάνια έχουμε ένα ειδικό χώρο ο οποίος είναι ελεύθερος να μετατραπεί σε γραφείο, ιδίως σε μικρό διαμέρισμα. 
Μια έξυπνη χρήση του χώρου μας  είναι το κλειδί .

#1 Χρησιμοποιούμε υπάρχοντα έπιπλα.


Ποιος λέει ότι χρειάζεστε παραδοσιακά έπιπλα γραφείου? 
Μια console στην είσοδο, ένα boudoir που έχουμε στην κρεβατοκάμαρα, ακόμα και κομοδίνα μπορούν να ενωθούν ως ένα μίνι γραφείο.
Δύο κομοδίνα δίπλα-δίπλα μπορούν να παρέχουν περισσότερο από αρκετό χώρο. 
Τοποθετήστε μια μικρή συρταριέρα από επάνω, αν έχετε ,ή ένα κουτί αποθήκευσης και κρατήστε ένα κενό χώρο για το φορητό σας υπολογιστή.

#2 Αξιοποιούμε μια γωνία από τον χώρο μας για να φτιάξουμε ένα μικρό γραφείο στο σπίτι.


Ιδανικά δίπλα σε παράθυρο. 
Σε μία εσοχή, σε μα αχρησιμοποίητη γωνία, στον χώρο τοίχου δίπλα στο κρεβάτι μας. 
Αν έχουμε όγκο φακέλων, μπορούμε να τοποθετήσουμε ράφια καθ’ ύψος. 
Ακόμα και το πιο χαμηλό ράφι μιας βιβλιοθήκης ή ενός σύνθετου μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ως πάγκο εργασίας, αρκεί να έχουμε χώρο από κάτω να τοποθετήσουμε μια λεπτοκαμωμένη καρέκλα ή ένα μικρό, όμορφο σκαμνάκι ,ώστε τα πόδια μας να χωρούν άνετα.

#3.Μεταμορφώνουμε έναν διαχωριστικό τοίχο του σπιτιού σε μια περιοχή εργασίας. 

Της κουζίνας για παράδειγμα με την τραπεζαρία ή το καθιστικό. 

Του διαδρόμου με το υπνοδωμάτιο.

Η Φίνα Λεπτομέρεια Του Στυλ. 

Επειδή είναι σημαντικό να διατηρούμε μια θετική ενέργεια μέσα στο σπίτι μας και ο χώρος εργασίας μας μέσα σε αυτό, ιδίως όταν είναι μικρό το σπίτι ,μπορεί να μας προκαλέσει πρόσθετο άγχος, δεν αμελούμε να τον διακοσμήσουμε. 

Αφήνουμε έστω λίγο χώρο για να τοποθετήσουμε στο «γραφείο μας» μια λάμπα, ένα βάζο με λουλούδια, ένα γλυπτό, μια φωτογραφία, έναν καθρέπτη, ένα μικρό πινακάκι ζωγραφικής.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια