Πρωινό ντύσιμο σε πέντε λεπτά


Πρωινό ντύσιμο σε πέντε λεπτά

Η θερμοκρασία είναι αρκετά χαμηλή στην καρδιά του χειμώνα και εμείς θέλουμε να φορέσουμε όλα τα ζεστά ρούχα που διαθέτουμε.

Τα πρωινά όμως ειδικά που κρυώνουμε, νυστάζουμε και εκτός από το να συνδυάσουμε κομμάτια, πρέπει να φύγουμε τρέχοντας για τη δουλειά ή για όποια άλλη υποχρέωση έχουμε τι γίνεται?

Πρωινό ντύσιμο σε πέντε λεπτά, αυτό γίνεται.
Η αλήθεια είναι ότι μάλλινα πουλόβερ και παλτό, αλλά και γούνες σε διάφορες αποχρώσεις μας εμπνέουν για να δημιουργήσουμε κομψές, χειμωνιάτικες εμφανίσεις.
Επιθυμούμε να συνδυάσουμε τα ρούχα μας με τέτοιο τρόπο, ώστε να δημιουργήσουμε σύνολα και συνδυασμούς που να ανταποκρίνονται στον dress code κανόνα της εργασίας μας ή όπου αλλού πρέπει να πάμε, αλλά ταυτόχρονα να νιώθουμε όμορφες και κομψές
Τα total looks μας σώζουν, αφού το να φοράμε κομμάτια στον ίδιο τόνο και απόχρωση ή από το ίδιο ύφασμα π.,χ τζιν είναι ίσως από ένας από τους πιο εύκολους και γνωστούς τρόπους για να κάνουμε το ντύσιμό μας να δείχνει κομψό και να φαίνεται μελετημένο  σα να ξοδέψαμε χρόνο μπροστά στη ντουλάπα - κι ας μην το έχουμε κάνει. 
Χρησιμοποιώντας λοιπόν ένα μονόχρωμο look, σε μαύρο είτε σε basic είτε σε πιο έντονη απόχρωση, ως βάση δημιουργούμε layering,επίπεδα δηλαδή με ένα αντίθετο χρώμα σε πουλόβερ, ζακέτα.
Εγώ επέλεξα κόκκινο- και από επάνω ένα κλασσικό παλτό- η δική μου επιλογή διαχρονικό ψαροκόκαλο μάλλινο που δεν φεύγει ποτέ από την μόδα
Η Φίνα Λεπτομέρεια του Στυλ
Το layering ιδίως όταν επιλέγουμε διαφορετικά κοψίματα π.χ ζιβάγκο, γιακάδες κλπ, διαφορετικά μήκη, σχέδια, χρώματα, υφές, για να δείχνει κομψό, καλό είναι τα υφάσματα, να είναι όσο πιο λεπτά γίνεται και να μην προσθέσουμε πολλά αξεσουάρ ή κοσμήματα, οπότε χρειαζόμαστε και λιγότερο χρόνο.