Γούνα από το πρωί μέχρι το βράδυ.


Γούνα από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Πώς μπορούμε να φορέσουμε την faux γούνα μας με στυλ από το πρωί μέχρι το βράδυ?


The Girl on a Motorcycle 1968

#1.Με ένα τζιν ή οποιοδήποτε στενό παντελόνι

Φοριέται από το πρωί στο γραφείο ως το βράδυ σε εστιατόριο,café ή club.


#2.Tα μανίκια προσδίνουν ιδιαίτερο στυλ σε μια γούνα. 

Σε ¾ θα μπορούσαν να συνδυαστούν με γάντια ή να φαίνεται το τελείωμα από το από μέσα ρούχο.  
Φαρδιά ,άνετη για πάνω από σακάκια, δερμάτινα, μπλούζες, πουλόβερ ,ζακέτες ή ζιβάγκο, Ογκώδη για glamorous  style, όποια στιγμή κι αν επιλέγουμε να την φορούμε. 

#3.Η ποιότητα της γούνας είναι πολύ σημαντική 

Για το που και με ποιον τρόπο την φορούμε και την συνδυάζουμε ή για πόσα χρόνια μπορεί να την έχουμε, αφού ανήκει στα διαχρονικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. 


Μια γούνα καλής ποιότητας είναι απαλή, φίνα, δεν "μαδάει", δεν “ξεφτίζει “,”δεν ξεβάφει”, φαίνεται σαν να είναι αληθινή –ενώ δεν είναι- και μπορεί να φορεθεί τέλεια από την πιο χαλαρή έως την πιο επαγγελματική και επίσημη εκδήλωση.
Η Φίνα Λεπτομέρεια Του Στυλ Όποια γούνα κι αν διαθέτουμε ή σκοπεύουμε να αποκτήσουμε, γούνα  κοντή, μακριά, γούνα σε έντονο χρώμα, μονόχρωμη, με πολλά χρώματα, με κοντό ή μακρύ τρίχωμα ,πρέπει να γνωρίζουμε ότι από μόνη της, ως κομμάτι , όταν την φορούμε μαγνητίζει τα βλέμματα. Τα υπόλοιπα ρούχα λοιπόν  για να διατηρείται μια ισορροπία και κομψότητα στο σύνολο καλό είναι να αποτελούν τον ήσυχο καμβά που θα την αναδείξουν για να την φορούμε όλη την ημέρα…