Σακάκι Και Τζιν .


Σακάκι και τζιν

Από τους πιο διαχρονικούς, κλασικούς, και εύκολους, συνδυασμούς θεωρώ που μπορούμε να κάνουμε αυτή την εποχή μ' ένα τζιν παντελόνι κι ένα σακάκι.

Beautiful portrait of Serge and Bamboo in 1982 Print made in 2000 by an old art printer.

Το ντύσιμο με σακάκι αποτελεί μια όμορφη ιδέα για επαγγελματικό look, chic βραδινό στυλ, αλλά και για street style outfit,για καφέ  ή για βόλτα στα μαγαζιά .
Στενό παντελόνι,carrot pant, skinny jean.

 Ένα από τα πιο κομψά και όμορφα πανωφόρια του φθινοπώρου. 

Έχοντας ένα κλασσικό μαύρο, μπλε, λευκό ή nude γυναικείο σακάκι στην ντουλάπα μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε κάθε στιγμή ένα κομψό σύνολο για κάθε περίσταση. 
Με λεπτές ρίγες ή καρό επίσης που κυριαρχεί αυτή την saisοn θεωρώ επίσης ότι είναι ,ενίοτε classy και κολακευτικό ιδίως το petit carreau.
Θα πρότεινα να συνδυάζεται με κάτι εφαρμοστό από κάτω. 
Έτσι διατηρείται μια ισορροπία στο σύνολο, επειδή το σακάκι έχει όγκο. 
Στενό παντελόνι, ,carrot pant, skinny jean.
vintage chain-belts

 Από  μέσα μια εφαρμοστή μπλούζα ή ένα θηλυκό τοπ.

Προσωπικά προτιμώ το λευκό και συνδυασμένο με τζιν αποτελεί για εμένα ένα basic outfit, στο οποίο αλλάζοντας παπούτσια και σακάκι ,δημιουργώ γρήγορα διαφορετικούς  συνδυασμούς.  Επίσης αμβλύνεται λίγο  το γενικά comme il faut  ύφος του σακακιού και μου επιτρέπει να το φορώ σε πολλές διαφορετικές δραστηριότητες ,από το πρωί έως το βράδυ, αφού δεν έχω αυστηρό επαγγελματικό dress code.
Την αγάπη μου για τις  vintage chain-belts την γνωρίζετε,είναι η προσωπική surréelle πινελιά στο σύνολο…

Η Φίνα Λεπτομέρεια του Στυλ. 

Η τάση είναιoversized, παρόλα αυτά   επιμένω να επιλέγω το σωστό μέγεθος στο σακάκι και προτιμώ τα μεσάτα κοντά ή μακριά.  
Πολύ μεγάλο, νιώθω ότι προσθέτει πόντους και με φοράει, ενώ πολύ μικρό, εκτός από την δυσκολία στις κινήσεις, δεν μοιάζει κολακευτικό. 
Τα κουμπιά προσέχω να κουμπώνουν ευχάριστα και τα μανίκια να μην είναι ούτε κοντά ούτε μακριά,όπως έλεγε και ένας φίλος ράπτης παλιάς κοπής.