3 Οικονομικές Αλλαγές Στην Διακόσμηση το Φθινόπωρο


 3 Οικονομικές Αλλαγές Στην Διακόσμηση το Φθινόπωρο

Το φθινόπωρο είναι εδώ και τα χρώματα της φύσης αλλάζουν, γίνονται ζεστά και όμορφα και μας οδηγούν προς τον χειμώνα. 

Παράλληλα, στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού μας υπάρχουν οικονομικοί τρόποι  για αλλαγές  στην διακόσμηση που ¨ζεσταίνουν¨ την εστία μας…

1. Ακολουθούμε την χρωματική παλέτα που μας δείχνει η φύση αυτή την εποχή. 

Εντάσσουμε χρώματα γήινα σε αποχρώσεις του πράσινου, του καφέ, του φυσικού πορτοκαλί .
χρώματα γήινα
Μπορεί να είναι μια αλλαγή κουρτίνας στο καθιστικό, κάποια μαξιλάρια πιο χοντρής πλέξης, ριχτάρια, κουβερτάκια ,κεριά  ή ένα βάζο με μια σύνθεση από αποχρώσεις του φθινοπώρου. Τουλάχιστον 2 ή 3 από αυτές τις αλλαγές στον χώρο είναι αρκετές για να φαίνεται το αποτέλεσμα της ανανέωσης. 
Στην κουζίνα μας

2.Στην κουζίνα μας μια φρουτιέρα ή ένα όμορφο καθαρό καλάθι με φρέσκα φρούτα της εποχής, μερικές  χρωματιστές πετσέτες, ένα  χαλί με ζεστά χρώματα, σκεύη μαγειρικής π.χ μια γάστρα πορτοκαλί .

Ένα σετ από τσαγιέρα και φλιτζάνια η ένα σετ για καφέ σε ένα δίσκο ακουμπισμένο στον πάγκο της κουζίνας μας, στο τραπέζι φαγητού επάνω ή στο coffee table, αν έχουμε χώρο, αμέσως θα προσδώσει μια cozy αίσθηση φθινοπώρου.
Ένα σετ από τσαγιέρα

3. Δεν ξεχνούμε να διακοσμούμε τους διαδρόμους, το χωλ, την είσοδο με αναδιάταξη έργων ζωγραφικής  ή επιλογή νέων, με κορνίζες, τοποθετώντας τις στους τοίχους ,ενώ κάπου τις έχουμε ακουμπισμένες χαλιά .

Επίσης κάνουμε αναδιάταξη και στα φωτιστικά, στα επιδαπέδια και στα επιτραπέζια τα οποία διαθέτουμε, διότι ο φυσικός φωτισμός είναι διαφορετικός το φθινόπωρο, οπότε κι εμείς ρυθμίζουμε τον τεχνητό φωτισμό ανάλογα. 
Είναι πολύ σημαντικό σε όλους τους χώρους μετάβασης να δημιουργούμε μια ατμόσφαιρα.
δημιουργούμε μια ατμόσφαιρα

ο χώρος πρέπει να λειτουργεί


Η Φίνα Λεπτομέρεια Του Στυλ


Για να αναδειχτεί η οποιαδήποτε διακόσμηση σε κάποιον χώρο και να ¨ζεστάνει¨ την ψυχή μας , πρέπει καταρχήν αυτός να λειτουργεί.

Οπότε ,πριν τις αλλαγές της διακόσμησης, επανεξετάζουμε όλους τους χώρους και αναδιοργανώνουμε ,αν χρειάζεται ,την διαρρύθμιση με τα έπιπλα, τα α οποία ήδη διαθέτουμε σε κάθε χώρο ξεχωριστά. 

 

Pente Studio Build Your Own Business Scenario In Architecture & Art - 6947773063