5 Μυστικά Για Όταν Ψωνίζουμε Ρούχα

5 Μυστικά Για Όταν Ψωνίζουμε Ρούχα 

Pretty Woman (1990)

Το shopping therapy για ρούχα δεν ισχύει.
1.Αν δεν έχουμε καλή διάθεση,δεν πάμε για ψώνια.
Το shopping therapy για ρούχα δεν ισχύει. 
Γιατί απλά όταν δεν νιώθουμε καλά με τον εσωτερικό μας εαυτό ,δεν μπορούμε να διαλέξουμε τι ρούχο θα τον αναδεικνύει και θα τον κολακεύει.
Προτιμούμε να πάμε για καφέ με μια φίλη η φίλο..
Πιθανόν να καταλήξουμε σε μια επιλογή που θα μείνει στην ντουλάπα, μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη στιγμη που στην καλύτερη περίπτωση θα αργήσει,η δεν θα έρθει καθόλου.
Προτιμούμε να πάμε για καφέ με μια φίλη η φίλο και αφήνουμε τα ψώνια για μια άλλη στιγμη. 
Και πιο ανέξοδο και καλύτερη ψυχοθεραπεία είναι..
Όχι τόσο στυλιζαρισμένες
2.Αν κάτι μας ταιριάζει εκείνη την ώρα που το προβάρουμε ,που είμαστε ελαφρώς ταλαιπωρημένες και όχι τόσο στυλιζαρισμένες, θα μας ταιριάζει σε όλες τις στιγμές.
Δεν πέφτουμε στην παγιδούλα
Δεν πέφτουμε στην παγιδούλα ότι τώρα δεν μου πολυαρέσει αλλά όταν θα είμαι βαμμένη,αδυνατισμένη και όχι εγώ δηλαδή, θα είναι τέλειο, γιατί δεν θα είναι εκ του αποτελέσματος.
Γνωρίζουμε τι ψάχνουμε ...
3. Είμαστε συγκεντρωμένες στις τιμές,στις ραφές και στα νούμερα. Όσο και να συνομιλούμε με τις πωλήτριες, γνωρίζουμε τι ψάχνουμε,τι budget διαθέτουμε και τι νούμερο πάνω-κάτω φορούμε .
Αρκεί να έχει καλή εφαρμογή
Διότι,δεν έγινε τίποτα να χρειαστεί να αγοράσουμε και κάποιο ρούχο λίγο μεγαλύτερο,αρκεί να έχει καλή εφαρμογή στην δική μας φυσική παρουσία.
Δεν κάνουμε την ανατροπή και την έκπληξη να ψωνίσουμε κάτι τρελό για εμάς.
4. Συνδιαλεγόμαστε με την παρέα που μας συνοδεύει για την επιλογή μας,αλλά δεν ξεχνούμε ότι έχει τον ρόλο του consigliere.
Αναλογία τιμής και στυλ.
Δηλαδή, δεν κάνουμε την ανατροπή και την έκπληξη να ψωνίσουμε κάτι τρελό για εμάς, επειδή μας παροτρύνουν, αλλά μόνον αν το νιώθουμε εμείς οι ίδιες. 
Εδω ,κάνω μια εξαίρεση στην γνώμη του καλού μας για πολλούς και διαφόρους λόγους και σας το λέω υπεύθυνα εκ του αποτελέσματος πάλι. 
Γιατί το αποτέλεσμα μετράει… 
Επενδύουμε σε βασικα κομμάτια
5. Όσον αφορά την αναλογία τιμής και στύλ.
Το στυλ δεν χαρακτηρίζεται από την σύνθεση πολλών ακριβών μοδάτων ρούχων.
Επενδύουμε σε βασικα κομμάτια και σχέδια που μας ταιριάζουν και έχουν καλή ποιότητα λόγω διαχρονικότητας και στηριζόμαστε στην πρωτότυπη μοναδική δική μας σύνθεση, με άλλα κάθε φορά. 
Η φίνα λεπτομέρεια του στυλ έγκειται στην λεπτομέρεια του δικού μας στυλ που αντικατοπτρίζει την ομορφιά του εαυτού μας και μόνο...Όλα τα άλλα, απλά μας κοσμούν υπέροχα... 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια